Er det blevet tid til at investere i Emerging Markets?

I skarp kontrast til det øvrige aktiemarked blev 2021 et hårdt år for Emerging Markets. Ligger der en opkøbsmulighed gemt? Og hvordan skal du forholde dig til Kina? Få vurderingen fra Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm.

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Økonomi | 18 min

Hvordan ser de kommende måneder ud med stigende inflation og renter?

Den støt stigende inflation har fået centralbankerne til at reagere. Særligt amerikanske Federal Reserve fører an og har hævet renten. Men hvad vil de kommende måneder bringe? Det vurderer chefstrateg Frederik Engholm i denne udgave af Investor Insights.
Aktier | 13 min

Præsidentvalg i Frankrig - hør markedets bud på en vinder

Det franske præsidentvalg står mellem den siddende præsident Emanuel Macron og udfordreren fra højrefløjen Marine Le Pen. I denne podcast giver senioranalytiker Frederik Romedahl sin vurdering af udfaldet - og så kigger vi nærmere på, hvordan valg i Europa generelt påvirker markederne.
Formue | 20 min

Tre politiske begivenheder, som er interessante for investorerne i 2022

Hvordan kan årets største politiske begivenheder påvirke markederne? Det forklarer chefstrateg, Frederik Engholm, når vi zoomer ind på præsidentvalgene i Italien og Frankrig og midtvejsvalget i USA.