ECB og den europæiske økonomi i 2023: Tre skarpe til chefstrategen

Hvad sker der med inflationen? Hvor sender ECB renten hen? Og er det overhovedet værd at se på Europa som investeringsmulighed i 2023? Chefstrateg Frederik Engholm tager et kig i krystalkuglen. Lyt med her.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

Frederik Engholm

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 21 min

Optimisme efter rentemøder, men pas på mulig aktieboble

Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, afkoder centralbankernes og markedets signaler. Hør hvilke forventninger han har til fremtiden, inklusive hvor renten ligger henne, når året er omme, og om AI-hypen er ved at føre os ind i en ny aktieboble.
Investeringsmarkeder | 3 min

Den hellige treenighed: Sådan påvirker de tre vigtigste nøgletal aktiemarkedet

Som investor bliver man præsenteret for et hav af forskellige nøgletal. Men hvilke er egentlig de vigtigste, og hvad betyder de for markedet og dermed for dig som investor? Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, gennemgår i denne video ’Den hellige treenighed’ - væksten, inflationen og renten - og hvordan de hænger sammen.
Investeringsmarkeder | 2 min

Stigende oliepriser – vil det påvirke markedet?

Konflikten i Mellemøsten er med Israels angreb på Irans ambassade i Damaskus og Irans gengældelsesangreb mod Israel eskaleret de seneste uger. Eskaleringen har medført stigende oliepriser, men spørgsmålet er, om de stiger til et niveau, hvor det vil påvirke den globale økonomi.