Morningstar Fund Awards 2023: Hattrick til Nykredit

Nykredit Invest og Sparinvest vinder i år tre ud af otte mulige priser til Morningstar Fund Awards. Det er sjette år i træk, at Nykredit er blandt vinderne.

Hvert år kårer det uafhængige analyseinstitut Morningstar de bedste fonde og investeringsforeninger over hele verden. I Danmark har Nykredit Invest i år vundet de to hovedpriser Bedste fondshus til Aktier og Obligationer og Bedste fondshus til Aktier, og vinder desuden prisen for Bedste Globale Aktiefond med den bæredygtige fond Sparinvest INDEX DJSI World KL.

Det er sjette år i træk, at Nykredit er blandt vinderne af hovedpriserne, og det gør naturligvis ikke stoltheden mindre hos Ralf Magnussen, direktør for Nykredit Asset Management:

”Jeg er meget tilfreds med, at vi i Nykredit vinder tre priser i Morningstars årlige kåring af de bedste fonde og investeringsforeninger i verden, herunder de to hovedpriser Bedste fondshus til Aktier og Obligationer og Bedste fondshus til Aktier. For os er det helt afgørende, at vi skaber værdi for vores kunder - og det er priserne et stærkt bevis for. Det er også en del af vores DNA, at den værdi, vi skaber, er langsigtet. Derfor er jeg også glad for, at vi har været blandt vinderne de seneste seks år i træk. Det viser vores evne til at navigere i skiftende markeder på tværs af meget forskellige investeringsår og skabe værdi for vores kunder,” udtaler han.

Når Morningstar nominerer og kårer vinderne, ser de på de risikovægtede historiske afkast for 2022 samt for de seneste tre og fem år. Der er således tale om en objektiv vurdering fra en af markedets velrenommerede aktører, hvilket er årsagen til, at Morningstar Fund Awards hører til blandt de tunge og mest anerkendte kåringer i sektoren.

Om Sparinvest

Som datterselskab i Nykredit-koncernen samarbejder Sparinvest og Nykredit med en lang række pengeinstitutter over hele landet om at give de bedste produkter og rådgivning inden for formue og investering, ligesom de leverer kapitalforvaltning til professionelle investorer. Tilsammen har Nykredit og Sparinvest stor ekspertise, mange års erfaring og en bred palette af investeringsløsninger.

Nykredit ejer 75 pct. af Sparinvest, mens de resterende 25 pct. ejes af danske pengeinstitutter og forsikringsselskaber.

Læs mere om Sparinvest på Sparinvest.dk

Kom godt videre

Læs nyheder om investering på Investor Insights

Hold dig opdateret med artikler, videoer og de nyeste podcasts om aktuelle finansnyheder på Nykredit Investor Insights.

Sparinvest - investering med omtanke

Sparinvest samarbejder med en lang række pengeinstitutter for at give dig de bedste produkter inden for formue og investering.

Nykredits Finans App

Når du installerer Finans app'en på din mobil eller tablet, får du adgang til langt de fleste finansnyheder og værktøjer - uanset hvor du befinder dig.