Positiv start på året for danske aktier - men usikkerheden er fortsat stor

Med høj inflation, stigende renter og risiko for recession stod bekymringerne i kø på det danske aktiemarked i starten af 2023. Men selvom usikkerheden er større end normalt, har danske aktier fået en positiv start på året. Chefporteføljemanager i Nykredit, Karsten Trøstrup, tager temperaturen på det danske aktiemarked.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 4 min

Dansk økonomi overrasker: Væksten fortsætter

Med en pandemi og en energi- og inflationskrise i bagagen er dansk økonomi nu godt på vej tilbage. I denne video giver Nykredits cheføkonom Palle Sørensen en status på dansk økonomi - og der er god grund til at tro, at den positive udvikling fortsætter.
Inspiration | 4 min

Årsopgørelsen 2023 – det skal du være opmærksom på

Fra den 11. marts kan du logge ind på skat.dk og se din årsopgørelse for 2023. Nykredits formueekspert, Jeanette Kølbek, fortæller her, hvad du bør være særligt opmærksom på, når du gennemgår din årsopgørelse.
Aktier | 4 min

Året der gik: Et år, man som investor gerne vil glemme

Som investor har der ikke været meget at råbe hurra for i 2022. Tårnhøj inflation, stigende energipriser og talrige rentestigninger fra centralbankerne har gjort det stort set umuligt at finde et sikkert sted at placere sine penge. Chefstrateg Klaus Dalsgaard ser tilbage på et hårdt år for investorerne og frem mod det, der alt i alt ser ud til at blive lysere tider.