Positiv start på året for danske aktier - men usikkerheden er fortsat stor

Med høj inflation, stigende renter og risiko for recession stod bekymringerne i kø på det danske aktiemarked i starten af 2023. Men selvom usikkerheden er større end normalt, har danske aktier fået en positiv start på året. Chefporteføljemanager i Nykredit, Karsten Trøstrup, tager temperaturen på det danske aktiemarked.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

Relaterede Artikler

Aktier | 4 min

Året der gik: Et år, man som investor gerne vil glemme

Som investor har der ikke været meget at råbe hurra for i 2022. Tårnhøj inflation, stigende energipriser og talrige rentestigninger fra centralbankerne har gjort det stort set umuligt at finde et sikkert sted at placere sine penge. Chefstrateg Klaus Dalsgaard ser tilbage på et hårdt år for investorerne og frem mod det, der alt i alt ser ud til at blive lysere tider.
Aktier | 4 min

EM nærmer sig: Sådan er de europæiske landes aktieform

EM i fodbold starter 11. juni, men det vil ikke se godt ud for de danske chancer, hvis den aktuelle aktieform skulle afgøre EM. Chefstrateg Klaus Dalsgaard gennemgår de trends, der aktuelt præger de europæiske aktiemarkeder.
Aktier | 3 min

Det er tid til at skrue op for industriaktier og ned for sundhed

Joe Biden er lige nu favorit til at blive USA's næste præsident, og det får Nykredit til at skrue op for industriaktierne. Omvendt kan sundhedssektoren og medicinalselskaber stå for skud fra begge lejre i de kommende tv-debatter.