Nykredit Bank

Bank, boliglån og formuerådgivning til boligejere

Få styr på økonomien

Familie spiser morgenmad sammen

Nykredit Bank hjælper dig med at få overblik over alle aspekter af din økonomi, så du får mere overskud i hverdagen.

Nykredit Bank giver dig et forbrugsoverblik, så du kan se hvad du bruger dine penge på. Du kan også oprette ”Forbrugsagenter”, så du får hjælp til at holde styr på alle indtægter og udgifter, måned efter måned.

Med vores Netbank og mobilbankløsning, MitNykredit, får du nemt et overblik både på farten og derhjemme. Har du brug for hjælp, tilbyder vi kompetent rådgivning alle ugens dage.

Boligdrømme der går i opfyldelse

Par foran bolig

Som kunde i Nykredit Bank hjælper vi dig med at få opfyldt dine boligdrømme.

I vores bank kan du med fordel oprette en BoligOpsparing, så du kan spare op til din drømmebolig.  Vi tilbyder en fleksibel opsparing, der er tilpasset dig og din økonomi. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at lægge til side hver måned – og om du ønsker at sætte penge ind på kontoen hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned.

Uanset om du er førstegangskøber eller allerede boligejer, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig med at føre dine boligdrømme ud i livet. Prøv boligberegnerne nedenfor og tjek fx, hvad du cirka kan købe bolig for og hvad det vil koste at låne pengene hos os.

Nykredit BoligBank – for dig der allerede er boligejer

Nykredit BoligBank er for dig, der allerede ejer en bolig, eller planlægger at købe en bolig i den nærmeste fremtid, og som gerne vil bruge Nykredit som bank. Vi tager udgangspunkt i din bolig og tilbyder dig altid kvalificeret og kompetent vejledning, hvis du går med tanker om at skifte bolig, eller du har overvejelser omkring andre aspekter af din bolig.

Som kunde i Nykredit BoligBank vælger du selv, hvor meget du ønsker at benytte dig af Nykredit. Hvis du ønsker at benytte dig af både Nykredit Realkredit og Nykredit Bank, bliver du 360-kunde. Hvis vi derudover skal håndtere din formue, eller du har boligfinansiering over 2 mio. kr., bliver du 365-kunde

Alle kunder i vores forskellige værditilbud har ens priser uden forhandling.

Skift bank til Nykredit

Overvejer du at skifte bank til Nykredit, så fortæller vi her mere om processen, og hvordan vi hjælper dig, så bankskiftet forløber uden problemer.

Vores kundetilbud

BoligBank 365

BoligBank 365 er til dig, som vælger at samle din boligfinansiering, daglige økonomi og har investeret din opsparing eller pension på mindst 500.000 kr. hos Nykredit, eller har en samlet boligfinansiering over 2 mio. kr.

Ung mellem 18-35 år

Som ung har du måske andet at tænke på end bank og forsikring. Derfor har vi samlet en række fordele til dig, så din hverdag bliver nemmere, bedre og billigere.

Bankkunde

Til din daglige økonomi får du enkle produkter til faste og attraktive priser, mens dit behov for opsparing og kompetent og professionel håndtering af din formue sker på en kompetent og professionel måde.

Private Banking

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.

Nykredit Erhvervsbank

Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, både som hjælp til de overordnede beslutninger og til at holde styr på den daglige økonomi i din virksomhed og derhjemme.

Fordele ved at være kunde i Nykredit Bank og BoligBank

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Vi er Nykredit

Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvad vi står for? Her kan du læse om vores unikke foreningsejerskab, vores samfundsansvar og vores arbejde med at skabe et grønnere Danmark.

Forenet Kredit

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre stabile boliglån både nu og i fremtiden.