Boligkøb i Spanien

Få en tryg bolighandel i Spanien med dansk realkredit.

Gør din spanske boligdrøm til virkelighed

Få en nem og tryg bolighandel, når du køber bolig i udlandet. Vores danske rådgivere har et omfattende kendskab til Spanien og spanske bolighandler, og vi har et bredt netværk af lokale ejendomsmæglere, advokater og rådgivere. Sammen hjælper vi dig i mål med din spanske boligdrøm.

Vi tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca.

Ring på +45 44 55 15 40 mandag til fredag klokken 9-16, eller send os dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Låneprocessen trin for trin

Få det fulde overblik over processen, når du skal købe bolig i Frankrig eller Spanien. Se, hvordan det foregår trin for trin, uanset om du skal købe nyt eller låne i friværdien i din udenlandske bolig.

Ejendomshandel i Spanien

Hvad skal du vide, og hvad skal du huske, når du køber bolig i Spanien? Se vores liste med gode råd og nyttige oplysninger – alt det, du gerne vil vide, inden du går i gang med at købe.

Mød vores rådgivere

Nykredit i Palma

Smukke, fortryllende Mallorca! Skal din drømmebolig findes på denne magiske ø, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har haft kontor i Palma de Mallorca siden 2016.

Nykredit i Marbella

Sol, sommer og udsigt til middelhavet. Lad os hjælpe dig med alt, der handler om din nye bolig på den spanske sydkyst. Vi har haft kontor i Marbella siden 2004 og kender området til fingerspidserne.

Nykredit i København

Vores internationale kontor i København hjælper dig igennem processen fra start til slut, når du skal købe bolig i udlandet.

Gode råd fra en boligejer i Spanien

Er du på boligjagt i Spanien? Få inspiration og gode råd fra en, der har prøvet det. Flemming Fogtmann og hans kone Bente overtog deres feriebolig i Marbella efter et forløb på under fire måneder. Grundig forberedelse, en kritisk tilgang og et godt økonomisk overblik var nøglen til en smidig bolighandel.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig i Spanien, vil du vide, hvor meget du kan købe for, eller låne i friværdien i din spanske bolig? Download låneansøgningen, og følg vejledningen.