Sådan rådgiver vi dig

Skab klarhed og ro i din økonomi, så du altid har overblik over alle aspekter af din økonomi, og får mere overskud i hverdagen. Hos Nykredit får du helhedsrådgivning, hvor vi stræber efter at forstå vores kunder og deres behov. Vi møder dig i øjenhøjde, så du skal altså hverken være bankekspert eller økonom, når du snakker med os. Sammen gennemgår vi din økonomi og tager en snak om dine drømme og muligheder.

Rådgivning til dine behov

 • Proaktiv kontakt

  Du får besked, når du skal foretage dig noget.

 • Når det passer dig

  Du får kompetent rådgivning alle ugens dage.

 • Bedst til kunder

  Du får overskuelig rådgivning og klare anbefalinger, du nemt kan handle på.

 • Helhedsrådgivning

  Vi tilbyder rådgivning dér, hvor det passer dig bedst, og understøtter rådgivning i alle aspekter af din økonomi og dit liv

Din økonomiske sparringspartner

Din økonomi har betydning for dig og din familie, både nu og i fremtiden. Derfor er vores primære opgave at sikre, at du som kunde hos Nykredit altid modtager den rette rådgivning og oplever en urokkelig tillid til vores samarbejde. Vi skaber tillid ved at levere proaktiv rådgivning, hvor vi konstant stræber efter at være et skridt foran.

Når vi har skabt en forståelse for dine behov, tilbyder vi rådgivning dér, hvor det passer dig bedst - uanset om det er gennem et personligt møde, en telefonisk samtale eller en onlinekonsultation. Som kunde i Nykredit kan du forvente, at vores rådgivning og løsninger tager hånd om alle aspekter af din økonomi og dit liv. Vi leverer enkle og attraktive produkter til din daglige økonomi, samtidig med at vi professionelt og kompetent håndterer din opsparing og formue.

Bæredygtig rådgivning

I Nykredit nærer vi en vision om et mere bæredygtigt Danmark. Vores mål er at gøre det enkelt at træffe miljøvenlige valg og bidrage til en grønnere fremtid. Vi ønsker, at flere har økonomisk mulighed for at tage del i den bæredygtige udvikling. Derfor tilbyder vi lån og løsninger til kunder, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en mere ansvarlig måde. Med vores stærke fokus på bæredygtighed og en dedikeret medlemsforening i ryggen, har vi en unik mulighed for at omsætte vores vision til handling.

Alle vores rådgivere i Nykredit er uddannet i bæredygtighed og er i stand til at levere kompetent rådgivning på dette område. Samtidig besidder de en bred vifte af kompetencer inden for banksektoren, herunder formue, pension, bolig og investering. Vores mål er at støtte dig i at træffe de rigtige beslutninger, der harmonerer med dine økonomiske mål og bæredygtige værdier.

kompetent rådgivning med dedikation

Rådgiver med dedikation og Ekspertise

Hos Nykredit er vi forpligtet til at levere førsteklasses rådgivning til vores kunder. Lad os præsentere dig for en af vores erfarne rådgivere, Karen.

Bentes kunderejse i Nykredit

Bentes kunderejse er en illustration af, hvordan Nykredit hjælper vores kunder med at realisere deres økonomiske mål

Tjekliste før dit møde

Hvis du vil forberede dig inden mødet, kan du finde en tjekliste med punkter, som du kan gennemgå før dit møde. Det er ikke nødvendigt, så du kan også blot vente til mødet med din erfarne rådgiver.  

Nykredits kunder er igen blandt de mest tilfredse

Vi er glade og taknemmelige i Nykredit. En ny måling fra EPSI Rating viser nemlig, at kundetilfredsheden stiger blandt både privatkunder og erhvervskunder.

Nykredit ligger ligesom sidste år på en solid tredjeplads over privatkundetilfredsheden i Danmark med en score langt over branchens gennemsnit.

Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit i år får en førsteplads i branchen.