Nykredits kunder er igen blandt de mest tilfredse

Par til møde med rådgiver

Nykredits kunder rater igen Nykredit højt i årets måling af kundetilfredsheden i banksektoren. Det viser ny måling fra EPSI Rating.

Kundetilfredsheden stiger blandt Nykredits privatkunder, selvom tilfredsheden falder i branchen som helhed. Nykredit ligger ligesom sidste år på en solid tredjeplads over privatkundetilfredsheden i Danmark med en score på 73,2. Det er langt over branchens gennemsnit, der ligger på 66.

Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit kommer ind på en førsteplads i branchen. Her er scoren på 71,2, mens branchegennemsnittet ligger på 66,6.

Forskellige kunder, forskellige behov

Mens privatkunderne især kvitterer for stærke produkter og service samt en stærk bæredygtighedsprofil, sætter erhvervskunderne pris på Nykredit som stærk strategisk sparringspartner. De fremhæver især medarbejdernes faglige kompetencer og imødekommenhed.

Bæredygtigt fokus

Nykredit går igen frem i kundernes vurdering af bankens bæredygtige profil – både blandt privatkunder og erhvervskunder. Men Nykredit ligger også godt over branchegennemsnittet i spørgsmålene om at stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning og ved at tage samfundsansvar.

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Sådan foregår EPSI-målingen

  • Analyseinstituttet EPSI gennemfører hvert år en måling af kundernes tilfredshed med deres daglige bankforbindelse. Målingen afdækker banksektorens ry blandt privat- og erhvervskunder.
  • Målingen er foretaget i perioden 22. juni – 18. august 2023.
  • Målingen er baseret på interviews med 2.489 danske privatkunder og 1.674 danske erhvervskunder.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Boligejere får samme F1-rente som sidste år

Spændingen er udløst. Er du en af de ca. 12.000 boligejere med F1-lån i Totalkredit, så ligger det nu fast, hvad du skal betale i rente pr. 1. april 2024 og et år frem.
Privatøkonomi | 4 min

Er du husejer – så bliver din bolig (nok) mere værd i år

Der er udsigt til stigende huspriser i år, fortæller vores boligøkonom Mira Lie Nielsen, der også ser på lejlighedspriserne, der er anderledes uforudsigelige. Og drømmer du om sommerhus – ja, så bliver det heller ikke i år, at de kommer på udsalg.
Privatøkonomi | 2 min

Nykredit udbetaler igen millionbeløb i KundeRabat

Måske er du en af dem, der skal holde øje med, hvad der triller ind på NemKontoen 23. januar. For den dag udbetaler vi igen KundeRabat til rigtig mange kunder.