Nykredits kunder er igen blandt de mest tilfredse

Par til møde med rådgiver

Nykredits kunder rater igen Nykredit højt i årets måling af kundetilfredsheden i banksektoren. Det viser ny måling fra EPSI Rating.

Kundetilfredsheden stiger blandt Nykredits privatkunder, selvom tilfredsheden falder i branchen som helhed. Nykredit ligger ligesom sidste år på en solid tredjeplads over privatkundetilfredsheden i Danmark med en score på 73,2. Det er langt over branchens gennemsnit, der ligger på 66.

Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit kommer ind på en førsteplads i branchen. Her er scoren på 71,2, mens branchegennemsnittet ligger på 66,6.

Forskellige kunder, forskellige behov

Mens privatkunderne især kvitterer for stærke produkter og service samt en stærk bæredygtighedsprofil, sætter erhvervskunderne pris på Nykredit som stærk strategisk sparringspartner. De fremhæver især medarbejdernes faglige kompetencer og imødekommenhed.

Bæredygtigt fokus

Nykredit går igen frem i kundernes vurdering af bankens bæredygtige profil – både blandt privatkunder og erhvervskunder. Men Nykredit ligger også godt over branchegennemsnittet i spørgsmålene om at stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning og ved at tage samfundsansvar.

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Sådan foregår EPSI-målingen

  • Analyseinstituttet EPSI gennemfører hvert år en måling af kundernes tilfredshed med deres daglige bankforbindelse. Målingen afdækker banksektorens ry blandt privat- og erhvervskunder.
  • Målingen er foretaget i perioden 22. juni – 18. august 2023.
  • Målingen er baseret på interviews med 2.489 danske privatkunder og 1.674 danske erhvervskunder.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 2 min

Kundetilfredsheden stiger igen blandt Nykredits privatkunder

Kundetilfredsheden blandt Nykredits privatkunder er steget en smule siden sidste år, og Nykredits kunder er fortsat blandt de mest tilfredse i branchen. Det viser ny måling fra EPSI Rating, der tager temperaturen på kundetilfredsheden i banksektoren.
Privatøkonomi | 3 min

Nykredit lukker for nye lån til fossile brændsler

Nykredit er klar med en ny Politik for fossile brændsler. Den indebærer et stop for nye lån til aktiviteter, der bidrager til produktion af fossile brændsler. Vi frasælger samtidig mere end 60 olie, gas- og kulselskaber og ekskluderer i alt 483 selskaber fra vores investeringsunivers
Privatøkonomi | 4 min

Nykredit gør det endnu mere attraktivt at spare op: Alle privatkunder får mindst 1% i rente på indlån

Det skal være attraktivt at være kunde i Nykredit Bank. Derfor skruer Nykredit Bank nu ekstra op for renten på en række indlåns- og opsparingskonti. Dermed kan alle kunder få en rente på minimum 1%. Det sker ovenpå gårsdagens renteforhøjelse fra Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken.