Køb bolig i udlandet

Nykredit International tilbyder danskere lån til køb af bolig i Frankrig og Spanien.

Drømmer du om bolig i udlandet?

At købe bolig i udlandet og flytte væk for en kortere eller længere periode er et stort skridt. Hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning:

  • Vi låner dig penge til at finansiere den bolig, du drømmer om - og vi gør det på samme måde, som du finansierer et boligkøb i Danmark.
  • Vi står til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning om forholdene i dit nye land
  • Vi giver dig et overblik over dine muligheder og hjælper dig med at tilrettelægge finansiering, opsparing og investering.

Prøv vores beregner, og se hvad du kan købe bolig for i Spanien eller Frankrig.

Regn på lån til bolig i udlandet

Hvor vil du gerne købe bolig?

Boligkøb i Frankrig

Læs mere

Boligkøb i Spanien

Læs mere

Webinar om boligkøb i Frankrig eller Spanien

Se vores webinar, hvor vi giver dig et indblik i, hvordan en købsproces forløber i Frankrig og Spanien. Her giver vores franske og spanske advokater dig gode råd om, hvordan du er bedst rustet til et boligkøb.

Se webinar

Vil du vide mere?

I Nykredit International har vi erfarne rådgivere klar til at hjælpe dig med dit boligkøb i Frankrig eller Spanien. Udfyld svarkortet, så kontakter dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Bliv inspireret

Hvad koster det?

Start din udenlandske boligdrøm med at lave en vejledende beregning på, hvad det vil koste dig at finansiere en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.
Beregn hvad det koster

Skal du flytte til udlandet?

At flytte til udlandet er en stor beslutning – om det er for en kort eller længerevarende periode, er der flere forhold, du skal have styr på, når du tager teltpælene op og rykker uden for Danmarks grænser.

Jeg flytter til udlandet

International BoligNyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende nyheder om køb af bolig i udlandet og boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien.
Tilmeld dig her