Nykredit udbetaler igen millionbeløb i KundeRabat

Måske er du en af dem, der skal holde øje med, hvad der triller ind på NemKontoen den 20. januar. For den dag udbetaler vi igen KundeRabat til rigtig mange kunder.

Et kontant beløb, du måske ikke har regnet med, bliver sat ind på din NemKonto. Hvem vil ikke gerne have det? Og så ovenikøbet i januar. Det er i hvert fald, hvad ca. 125.000 kunder i Nykredit kommer til at opleve fredag den 20. januar 2023. For den dag udbetaler vi 130 mio. kr. i KundeRabat.

Hvad er KundeRabat?

KundeRabat er en rabat, du kan få på en lang række udvalgte gebyrer, du har betalt til Nykredit i løbet af året - hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os. Det kan fx være rabat på gebyret på dit betalingskort eller rabat på nogle af de omkostninger, du har haft, hvis du – som mange andre - har lagt realkreditlån om i 2022.

Foreningsejerskab gør det muligt

KundeRabat er bare en af flere fordele, vi i Nykredit kalder ForeningsFordele.

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Og det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder nogle særlige fordele – og en af dem er altså KundeRabat. Der er også en række andre ForeningsFordele, og jeg er glad for, at vi har dem på hylderne til vores kunder, så de kan mærke, at det kan betale sig at være kunde i en bank, der er ejet af en forening og deler sin fremgang med kunderne,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Læs mere om KundeRabat her: Spar på gebyrerne med KundeRabat

Fakta om udbetalingen 20. januar

  • Vi udbetaler i alt 130 mio. kr.
  • Fra 16. – 20. januar får kunderne besked fra Nykredit om, at der er KundeRabat på vej.

KundeRabat afhænger af dit kundetilbud

Du sparer rabatten op løbende. Når året er gået, beregner vi din KundeRabat ud fra de gebyrer, du har betalt, og som er omfattet af KundeRabat - og så får du penge tilbage.

Pengene kommer automatisk ind på din NemKonto. Du kan kun få rabat, hvis du har betalt gebyrer. KundeRabat gælder pr. kunde, så er I et par, som begge er kunder og begge opfylder betingelserne, så optjener I begge rabat.

Du optjener automatisk KundeRabat, hvis du har et af disse kundetilbud:

  • BoligBank 360
  • BoligBank 365
  • Private Banking
  • Private Banking Elite

Vil du høre mere om, hvordan du kan få KundeRabat? Besøg vores side om KundeRabat:

Bliv klogere på ForeningsFordele

Cille får KundeRabat

Netop nu får 125.000 kunder i Nykredit KundeRabat. Én af dem er Cille Fjord i Odense, og hende kan du møde her, hvor hun fortæller mere om sig selv, og hvad hendes KundeRabat skal bruges på.

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Beregn dine ForeningsFordele som boligejer

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Prøv beregneren og se, hvilke fordele du får som kunde i en foreningsejet bank.