Nykredit gør det endnu mere attraktivt at spare op: Alle privatkunder får mindst 1% i rente på indlån

Krystallen om dagen

Det skal være attraktivt at være kunde i Nykredit Bank. Derfor skruer Nykredit Bank nu ekstra op for renten på en række indlåns- og opsparingskonti. Dermed kan alle kunder få en rente på minimum 1%. Det sker ovenpå gårsdagens renteforhøjelse fra Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken.

Nu bliver det endnu mere attraktivt at være bankkunde i foreningsejede Nykredit Bank. Derfor kan alle kunder i Nykredit Bank nu se frem til at få en højere rente på alle indlåns- og opsparingskonti. Det sker efter, at Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken i går har besluttet at hæve den ledende indlånsrente med 0,25%.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan tilbyde alle kunder i Nykredit Bank – uanset engagement – at de kan få minimum 1% på deres indlån. Nykredit Bank er foreningsejet, og det er centralt for os at drive en bank, der er til gavn for vores kunder. Derfor gør vi det nu endnu mere attraktivt for kunderne at spare op til grønne formål, boligkøb eller andre formål – og ikke mindst vise kunderne, hvad vi som foreningsejet bank kan gøre for dem,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Som den eneste af de større banker har Nykredit siden marts tilbudt en positiv rente til alle bankkunder. Ligesom Nykredit Bank også var den første bank til at gå helt væk fra negative renter i juli 2022.

Stærke opsparingsprodukter til bolig og grønne formål

Med fokus på boligejerne og den grønne omstilling skal det også være attraktivt at spare op til grønne formål. Derfor kan Nykredit Bank med den seneste rentejustering tilbyde kunderne op til 4% i rente inkl. rentebonus på både Grøn Opsparing og BoligOpsparing.

”I Nykredit ønsker vi at gøre, hvad vi kan for at understøtte den grønne omstilling. Vi vil gøre det billigere og nemmere for kunderne at træffe grønne valg. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi også kan tilbyde kunderne stærke opsparingsprodukter, som bl.a. giver op til 4% i rente på vores grønne opsparing,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Med Grøn Opsparing kan man opnå bonusrenten, hvis opsparingen bruges på grønne formål. Det kan f.eks. være ved køb af en elbil eller energirenoveringer af boligen. Med BoligOpsparing får man bonusrenten på 2,25%, hvis man bruger opsparingen til at finansiere et boligkøb via Nykredit.

Renten hæves på BoligOpsparing og Grøn Opsparing med 0,75% til 1,75% på de første 300.000 kr. Hertil kommer en rentebonus på 2,25%. Altså vil det samlet set være muligt at opnå en rente på 4,00% af de første 300.000 kr.

For kunder, der har deres daglige økonomi og boligfinansiering i Nykredit, bliver renten på indlån hævet 0,75% til 1,50%. For kunder, der ikke har deres daglige økonomi eller alene bruger Nykredit til enkelte finansielle tjenester, vil renten blive hævet med 0,75% til 1,00%.

Renten vil også blive hævet på Nykredits forskellige opsparingsløsninger. På OpsparingsKonto bliver renten hævet med 0,75% til 1,75% på de første 100.000 kr. Hvis man har mere end 100.000 kr. stående, bliver renten hævet med 1,00% til 2,50%.

Grøn Opsparing, BoligOpsparing og OpsparingsKonto er uden binding. Derfor kan man som kunde frit indsætte og hæve af de opsparede midler.

På udlånssiden holdes renten i første omgang i ro på boliglån, andelsboliglån og Friværdikonto. Derudover hæves renten på Grønt BoligLån med 0,75%, mens billån og øvrige udlån hæves med 1,00%.

For erhvervskunder hæves renten på indlån til en samlet rente på 0,50%. Den variable udlånsrente til erhvervskunder hæves med 1,00%.

De nye rentesatser for indlån gælder fra den 18. september 2023, mens de nye satser for udlån gælder fra den 13. november 2023. Nykredit Bank vil i den kommende tid kontakte kunder for at informere om de nye rentesatser.

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 2 min

Penge tilbage i skat?

Viser årsopgørelsen, at du skal have penge tilbage i skat? Så har Nykredits formueekspert Jeanette Kølbek gode råd til, hvordan du får allermest ud af dem.
Privatøkonomi | 3 min

Boligejere får samme F1-rente som sidste år

Spændingen er udløst. Er du en af de ca. 12.000 boligejere med F1-lån i Totalkredit, så ligger det nu fast, hvad du skal betale i rente pr. 1. april 2024 og et år frem.
Privatøkonomi | 4 min

Er du husejer – så bliver din bolig (nok) mere værd i år

Der er udsigt til stigende huspriser i år, fortæller vores boligøkonom Mira Lie Nielsen, der også ser på lejlighedspriserne, der er anderledes uforudsigelige. Og drømmer du om sommerhus – ja, så bliver det heller ikke i år, at de kommer på udsalg.