Nykredit udbetaler igen millionbeløb i KundeRabat

Par foran hus på strand

Måske er du en af dem, der skal holde øje med, hvad der triller ind på NemKontoen 23. januar. For den dag udbetaler vi igen KundeRabat til rigtig mange kunder.

Et kontant beløb, du måske ikke har regnet med, bliver sat ind på din NemKonto. Hvem vil ikke gerne have det? Og så ovenikøbet i januar. Det er i hvert fald, hvad ca. 130.000 kunder i Nykredit kommer til at opleve tirsdag den 23. januar 2024. For den dag udbetaler vi 126 mio. kr. i KundeRabat.

Hvad er KundeRabat?

KundeRabat er en rabat, du kan få på en lang række udvalgte gebyrer, du har betalt til Nykredit i løbet af året – hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os. Det kan fx være rabat på gebyret på din betalingskort eller rabat på nogle af de omkostninger, du har haft, hvis du – som mange andre – har lagt realkreditlån om i løbet af 2023.

Foreningsejerskab gør det muligt

KundeRabat er bare én af flere fordele, vi i Nykredit kalder ForeningsFordele.

”KundeRabat er jo én af en række unikke ForeningsFordele, vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi er ejet af foreningen Forenet Kredit. Det er penge, du som kunde får sat direkte ind på NemKontoen, som en refusion af nogle af de gebyrer, du har betalt i det foregående år. På den måde kan du helt konkret mærke fordelen ved at være kunde i en foreningsejet bank, som deler sin fremgang med kunderne. Og det er jeg virkelig glad for, at vi her i Nykredit har mulighed for at tilbyde,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Læs  mere om KundeRabat

Fakta om udbetalingen 23. januar

  • Vi udbetaler i alt 126 mio. kr.
  • I perioden fra 18. – 23. januar får kunderne besked fra Nykredit om, at der er KundeRabat på vej.

KundeRabat afhænger af dit kundetilbud

Du sparer rabatten op løbende, og når året er gået, beregner vi din KundeRabat ud fra de gebyrer, du har betalt, og som er omfattet af KundeRabat – og så får du penge tilbage.

Pengene kommer automatisk ind på din NemKonto. Du kan kun få rabat, hvis du har betalt gebyrer. KundeRabat gælder pr. kunde, så er I et par, som begge er kunder og begge opfylder betingelserne, så optjener I begge rabat.

Du optjener automatisk KundeRabat, hvis du har et af disse kundetilbud:

  • BoligBank 360
  • BoligBank 365
  • Private Banking
  • Private Banking Elite

Vil du høre mere om, hvordan du kan få KundeRabat? Besøg vores side om Kunderabat

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Hvad skal der dog ske med de sommerhuse?

Sommerhussæsonen er allerede skudt i gang, og det betyder også, at sommerhusmarkedet er kommet ud af sin vinterdvale.
Privatøkonomi | 3 min

Overraskende stigning i ejerlejlighedspriserne i februar

Trods forventninger om et prisfald på ejerlejligheder i februar, som følge af en markant stigning i boligskatten ved årsskiftet, er priserne i stedet steget med 0,2%. Der gemmer sig faktisk flere overraskelser fra Boligsidens tal fra februar. Det fortæller Nykredits boligøkonom Mira Lie Nielsen.
Privatøkonomi | 2 min

Penge tilbage i skat?

Viser årsopgørelsen, at du skal have penge tilbage i skat? Så har Nykredits formueekspert Jeanette Kølbek gode råd til, hvordan du får allermest ud af dem.