Investér din pensionsopsparing med Nykredit PuljeInvest

Få mulighed for at sikre flere penge til det gode seniorliv ved at investere din pensionsopsparing. Med Nykredit PuljeInvest gør vi investering nemt og fleksibelt for dig.

Se vores video her, hvor formueekspert Jeanette Kølbek fortæller mere om Nykredit PuljeInvest.

Hvad drømmer du om i din seniortilværelse?

Rejser med familien? Sommerhus ved vandet? En arbejdsuge på 20 timer? Uanset hvilke drømme du har, er der ofte en ting til fælles. Nemlig at der skal penge til at indfri dine drømme.

Vi har med Nykredit PuljeInvest mulighed for at hjælpe dig med at få dine penge til at arbejde for dig, så din pensionsopsparing vokser i stedet for, at den mister værdi ved at stå kontant på en konto.

Vi sørger for, at pengene på din pensionsopsparing altid er investeret ud fra den investeringsprofil, som du sammen med din rådgiver finder frem til.

Vil du høre mere? Kontakt din rådgiver i netbanken. Har du ikke en rådgiver, kan du ringe på 70 10 90 00 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Far og barn ved computer

Nykredit PuljeInvest er for dig, hvis…

 • Du ønsker trygheden i at vide, at kompetente investeringseksperter automatisk investerer pengene på din pensionskonto ud fra din investeringsprofil.
 • Du ønsker fleksibilitet til at indsætte det beløb på din pension, der passer dig – når det passer dig.
 • Du ønsker et langsigtet afkast, der afspejler din risikovillighed.
 • Du vil have stor risikospredning i dine investeringer
 • Du ønsker rådgivning til at komme trygt og godt i gang
 • Du ønsker at investere din pensionsopsparing i en mere bæredygtig udvikling.
Kvinde der maler

Din vej til Nykredit PuljeInvest:

 1. Du kontakter os i enten netbanken, på telefon 70 10 90 00 eller via kontaktformularen
 2. Du taler med en rådgiver om dine ønsker og behov og finder frem til den pensionsopsparing, der passer til dig samt din personlige investeringsprofil.
 3. Nykredit opretter din nye pensionsopsparing og tilmelder den PuljeInvest.
 4. Du underskriver en aftale om oprettelse af Nykredit PuljeInvest
 5. Du har nu Nykredit PuljeInvest og kan frit overføre penge til din pensionskonto, når det passer dig.
 6. Pengene investeres automatisk, så det passer til dine ønsker.
 7. Følg med i Nykredit netbank og mobilbank.

Forstå strategien bag Nykredit PuljeInvest

I disse fire korte film sætter Nykredits chef for Balancerede Porteføljer, Mads Deth Hesselholt, flere ord på, hvordan Nykredit PuljeInvest fungerer.

Hvad er strategien bag Nykredit PuljeInvest?

Se denne video, hvis du ønsker at høre mere om blandt andet strategien og idéen bag Nykredit PuljeInvest, samt hvordan puljerne er sammensat.

Hvordan fungerer aktivallokering?

Se denne video, hvis du ønsker svar på, hvordan aktivallokering fungerer.

Hvordan udvælger vi dine kapitalforvaltere?

Se denne video og hør mere om, hvordan vi vælger de helt rigtige kapitalforvaltere til netop dig.

Hvordan vælger du pulje?

Se denne video og bliv klogere på, hvordan vi sammen vælger pulje ud fra lige præcis dine behov og den type, du er.

Investér i en mere bæredygtig udvikling

Med Nykredit PuljeInvest, investerer du helt automatisk din pensionsopsparing i overensstemmelse med Nykredits politik for bæredygtige investeringer, og FN’s principper for ansvarlige investeringer. Alle investeringer i Nykredit PuljeInvest er kategoriseret som artikel 8 under EU’s disclosureforordning. Det betyder i praksis at vi tager højde for bæredygtighedsrisici og inddrager bæredygtighedsforhold i investeringsprocessen, herunder miljø- og klimaforhold, social ansvarlighed og god selskabsledelse - også kendt som ESG (engelsk forkortelse for Environmental, Social and Governance). Vi er af den overbevisning, at inddragelse af bæredygtighed kan gå hånd i hånd med gode afkast på dine investeringer.

FAQ om Nykredit PuljeInvest

Med Nykredit PuljeInvest har vi gjort det let for dig at opspare penge til din pension. Dine penge forvaltes efter dine ønsker i forhold til risiko og tidshorisont, og det sikrer den spredning, der passer dig. Det giver dig mulighed for at få din opsparing til at vokse i stedet for, at den mister værdi ved at stå stille på din konto. Du skal dog altid huske, at der altid er risiko for at tabe penge, når man investerer.

Når du sætter penge ind på din Nykredit PuljeInvest konto, bliver de investeret automatisk. Det eneste, du skal gøre, er at sætte penge ind på kontoen, når det passer dig.

Nykredit er ejer af værdipapirerne, der bliver investeret i fra din Nykredit PuljeInvest konto, hvor du har indbetalt pensionsmidler. Puljerne bliver forvaltet af Sparinvest.

Du kan investere gennem Nykredit PuljeInvest, når du har en pensionsopsparing i Nykredit. Dog ikke gennem en livsvarig pension.

Du kan komme i gang for den første krone, du sætter ind på kontoen.

Saldoen på din konto er konstant hen over året. Den reguleres ikke med afkast før i januar året efter. Der er dog i Investeringsoverblikket i netbanken et såkaldt ”puljekort”, hvor den samlede værdi opdateres én gang om måneden.

Hvad du investerer i gennem Nykredit PuljeInvest afhænger af, hvilken af vores puljer, vi kommer frem til, passer til dig. Se hvilke puljer vi har på www.lokalpuljeinvest.dk/nykredit

Det kan godt være relevant for dig at spare yderligere op til din pension. Det kan du gøre gennem os. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få lagt en pensionsplan, der passer til dig og dine drømme om din tid på pension.

Hvilken investeringsløsning, der passer bedst til dig, afhænger blandt andet af din tidshorisont og risikovillighed. samt din samlede økonomi, planer og drømme. Vi vil rigtig gerne være med til at sikre dig både en pensionsopsparing og en investeringsløsning tilpasset dig. Kontakt en rådgiver for en uforpligtende snak.

Du kan finde ud af, om du sparer nok op til din pension ved at tage en snak med din rådgiver om din samlede økonomi og planer og drømme for fremtiden. Sammen laver I en pensionsplan, hvor I sikrer, at du har opsparing, der sikrer dig din ønskede levestandard, samt at du og dine nærmeste er sikret i tilfælde af sygdom eller død.

Din pensionsopsparing er som udgangspunkt bundet, til du går på pension. Ønsker du pengene udbetalt før tid, skal du betale en afgift til staten. Vær opmærksom på, at der er et opsigelsesvarsel.

Når du investerer i Nykredit PuljeInvest, betaler du et årligt administrationsgebyr, som varierer alt efter hvilken pulje du investerer i.

 

Pulje Administrationsgebyr
Obligationer 0,25%
Mixpulje Minimum 0,50%
Mixpulje Lav 0,60%
Mixpulje Middel 0,80%
Mixpulje høj 0,90%
Mixpulje Maksimum 1,00%

Du betaler ikke kurtage, når du træder ind og ud af Nykredits puljer.

Når du investerer via de fonde, der benyttes i Nykredit PuljeInvest, vil de omkostninger som afholdes i fonden fragå dit afkast, før det tilskrives. Læs mere om fondenes omkostninger på lokalpuljeinvest.dk/nykredit.

Du finder afkast, faktaark m.v. på www.lokalpuljeinvest.dk/nykredit. Bemærk, at der ikke er taget højde for OpsparingsRabat i de historiske afkast.

Kontakt os for at komme i gang

Med Nykredit PuljeInvest kan du nemlig investere din pensionsopsparing nemt og fleksibelt. Og det samtidig med at du investerer bæredygtigt. Vores investeringseksperter sørger for, at dine investeringer til enhver tid passer til dine behov og ønsker ved løbende at investere dine penge i aktier, obligationer og alternative investeringer, der matcher din tidshorisont og risikovillighed. Vil du høre mere om dine muligheder?

Er du klar til fremtiden?

Optimér din pensionsplan

Hvor du er i livet, har betydning for, hvilke overvejelser du skal gøre dig om pension. Vi har samlet en guide til, hvad du skal overveje på hvilke tidspunkter i livet.

Vær forberedt på det uventede med de rette forsikringer

Når du samler bank og forsikring gennem os, får du bedre overblik over din økonomi – og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker.

Nykredit Invest-investeringsforening

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, som har hver sit særlige fokus - fx lange obligationer, danske aktier, amerikanske aktier, taktisk allokering og Alternativer.