Investeringspolitik i Privat Portefølje

Investeringer i Privat Portefølje er omfattet af en politik for bæredygtige investeringer.

Større effekt med mindre risiko

Privat Porteføljes formuepleje tager udgangspunkt i, at det er sammensætningen af overordnede aktivklasser, dvs. fordelingen mellem forskellige typer aktier og obligationer, der har størst betydning for afkastet.

Prisbelønnet teori sætter kursen

Baggrunden for vores gode investeringsresultater skal findes i vores systematiske brug af gennemprøvede modeller og grundige interne og eksterne analyser. Vi benytter en prisbelønnet investeringsteori, der optimerer forholdet mellem afkast og risiko, som sammen med vores egenudviklede kvantitative model - CLI modellen - danner grundlag for vores strategiske asset allokering (fordelingen mellem aktier og obligationer og andre aktivklasser).

Læs mere om CLI modellen

Investeringsforeninger

For at sikre at der investeres bredt i aktivklasserne og opretholdes tilstrækkelig stor risikospredning med lave omkostninger investerer Privat Portefølje gennem investeringsforeninger.

Læs mere om valg af investeringsforeninger

BÆREDYGTIGE INVESTERINGER

Alle investeringer, foretaget af Privat Portefølje, skal overholde bredt anerkendte internationale normer og konventioner for miljø, social ansvarlighed og god selskabsledelse tiltrådt af EU eller den danske regering. Vi mener i Privat Portefølje, at bæredygtighed kan være en katalysator for lavere risiko og højere afkast på sigt.

Kom godt videre

Privat Portefølje

Har du en investeringsformue på mere end 2 mio. kr. bør du overveje at få en porteføljeaftale med Privat Portefølje.

Lad os investere for dig

Har du ikke selv tid til at pleje dine investeringer, eller har du bare lyst til at bruge tiden på noget andet, så overlad investeringerne til os.

Hvad skal du overveje, inden du investerer?

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko du er villig til at tage. Få flere tips i webinaret om investering ovenfor.