*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Investering | 3 min

Styrket investeringsunivers i net- og mobilbanken

Er du investeringskunde i Nykredit? Så kan du se frem til en forbedret brugeroplevelse i net- og mobilbanken. 13. marts lancerer vi nemlig de næste i rækken af tiltag, der skal løfte og styrke vores investeringsunivers. Og der er meget mere på vej.

Nykredit

I Nykredit er vi i fuld gang med at løfte brugeroplevelsen i net- og mobilbanken for vores investeringskunder. I første fase af udviklingsarbejdet lancerede vi sidste år blandt andet den nye ESG-funktion, som gør det muligt at følge med i dine investeringers nøgletal for bæredygtighed – de såkaldte ESG-nøgletal. Og nu er der nye funktioner klar til lancering.

Derfor vil du, når du som investeringskunde logger på din netbank 13. marts, blandt andet finde to nye underuniverser i investeringsuniverset, som samlet styrker dit overblik og gør det nemmere og mere intuitivt for dig at finde de informationer, du søger:

  • Handler som byder på et nyt og forbedret overblik over og detaljer om igangværende ordrer, udgåede ordrer og tidligere handler, samt mulighed for at søge handler frem på tværs af depoter, og
  • Services som samler relevante oplysninger og værktøjer relateret til investering samt skatteoplysninger.

Derudover vil du også finde tre nye, stærke investeringsberegnere:

  • Månedlig opsparing som kan beregne, hvor meget man skal opspare for at nå et givent mål,
  • Afkastberegner som kan beregne, hvad en given månedlig investering kan vokse til, og
  • Inflationsberegner som kan beregne inflationens påvirkning af din opsparing.

Klik her for at se en video om de nye funktioner.

De nye opdateringer træder som beskrevet i kraft 13. marts i netbanken, mens det på mobil (iOS og Android) sker inden for den kommende uge.

Flere forbedringer på vej

Vi glæder os til at lancere flere nye forbedringer og funktioner i løbet af året. Du kan blandt andet ser frem til flere nye underuniverser, der vil løfte din brugeroplevelse, herunder Portefølje, som giver hurtige og intuitive indsigter i din portefølje, og Marked, som samler oplysninger om aktier, obligationer, indeks, fonde m.v. Her vil du også finde grafer, nyheder, nøgletal, udbytteoplysninger, regnskabstal, aktielister og screeningsværktøjer.

Relaterede Artikler

Artikel Investering
1. juli, 2024

Mange misser gylden mulighed for afkast

243.000 kr. Så mange penge havde hver dansker i gennemsnit stående på bankkontoen ved udgangen af maj måned. I alt løber det op i 1.168,9 mia. kr. – et rekordhøjt beløb, og en stigning på 6,9 procent i forhold til året før.
Artikel Investeringsmarkeder
12. juli, 2024

Inflationen i USA falder mere end ventet

Amerikansk inflation faldt i juni til 3%, og også for kerneinflationen peger pilen den rigtige vej, nemlig nedad. Det er dermed endnu en god nyhed for dem, der går og håber på lavere renter, da det isoleret set øger den amerikanske centralbanks muligheder for at sætte renten ned.
Artikel Investeringsmarkeder
9. juli, 2024

Frankrig: Politisk usikkerhed efter mudret valgsejr til centrum-venstrepartierne

Som ventet gav valgresultatet intet klart flertal i Nationalforsamlingen, men strategien med at ”inddæmme” højrefløjen må siges at være lykkedes over forventning. Regeringsforhandlingerne bliver dog svære, og en ny regering er således næppe lige om hjørnet.