*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Investering | 3 min

Styrket investeringsunivers i net- og mobilbanken

Er du investeringskunde i Nykredit? Så kan du se frem til en forbedret brugeroplevelse i net- og mobilbanken. 13. marts lancerer vi nemlig de næste i rækken af tiltag, der skal løfte og styrke vores investeringsunivers. Og der er meget mere på vej.

Nykredit

I Nykredit er vi i fuld gang med at løfte brugeroplevelsen i net- og mobilbanken for vores investeringskunder. I første fase af udviklingsarbejdet lancerede vi sidste år blandt andet den nye ESG-funktion, som gør det muligt at følge med i dine investeringers nøgletal for bæredygtighed – de såkaldte ESG-nøgletal. Og nu er der nye funktioner klar til lancering.

Derfor vil du, når du som investeringskunde logger på din netbank 13. marts, blandt andet finde to nye underuniverser i investeringsuniverset, som samlet styrker dit overblik og gør det nemmere og mere intuitivt for dig at finde de informationer, du søger:

  • Handler som byder på et nyt og forbedret overblik over og detaljer om igangværende ordrer, udgåede ordrer og tidligere handler, samt mulighed for at søge handler frem på tværs af depoter, og
  • Services som samler relevante oplysninger og værktøjer relateret til investering samt skatteoplysninger.

Derudover vil du også finde tre nye, stærke investeringsberegnere:

  • Månedlig opsparing som kan beregne, hvor meget man skal opspare for at nå et givent mål,
  • Afkastberegner som kan beregne, hvad en given månedlig investering kan vokse til, og
  • Inflationsberegner som kan beregne inflationens påvirkning af din opsparing.

Klik her for at se en video om de nye funktioner.

De nye opdateringer træder som beskrevet i kraft 13. marts i netbanken, mens det på mobil (iOS og Android) sker inden for den kommende uge.

Flere forbedringer på vej

Vi glæder os til at lancere flere nye forbedringer og funktioner i løbet af året. Du kan blandt andet ser frem til flere nye underuniverser, der vil løfte din brugeroplevelse, herunder Portefølje, som giver hurtige og intuitive indsigter i din portefølje, og Marked, som samler oplysninger om aktier, obligationer, indeks, fonde m.v. Her vil du også finde grafer, nyheder, nøgletal, udbytteoplysninger, regnskabstal, aktielister og screeningsværktøjer.

Relaterede Artikler

Artikel Investeringsmarkeder
3 min

Bekymret for at købe på toppen? Det kan koste dyrt

Artikel Investeringsmarkeder
4 min

Risiko for handelskrig mellem Kina og EU

Hvis EU beslutter sig for at beskytte europæiske virksomheder i konkurrencen med statsstøttede kinesiske virksomheder, kommer Kina næppe til at se passivt til. Risikoen for en handelskrig er derfor reel, vurderer chefstrateg Frederik Engholm.

Artikel Investeringsmarkeder
4 min

Hvad sker der med mine investeringer, hvis der udbryder storkrig?

Mange frygter, at den højspændte geopolitiske situation, verden står i nu, kan eskalere til en større global krig, og som investor overvejer du måske, om den risiko bør påvirke din investeringsstrategi? Vi har spurgt chefstrateg Frederik Engholm.