Nytlånsberegner for lån til bolig i udlandet

Beregn, hvad det koster at finansiere boligen i Frankrig. Minimumslånet udgør 100.000 euro. Lige nu kan du finansiere din udenlandske bolig med et lån med en eurobor rente på blot -0,4090%. Når du har lavet en beregning, kan du udfylde og sende kontaktformularen. Herefter vil du hurtigst muligt blive kontaktet af en af vores internationale kunderådgivere. Bemærk: På grund af ændringer i den spanske boligkreditlovgivning, i juni 2019, er vores beregner for lån i Spanien aktuelt ved at blive tilpasset. Du kan fortsat regne på hvad det koster at optage lån i Frankrig.

Kontakt mig angående beregningen

Kunde i Nykredit

Venligst udfyld felter market med *

Se, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig

I Nykredit International tilbyder vi lån, som gør det muligt at finde den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi hjælper dig på vej, hvad enten du allerede har fundet din drømmebolig eller er på vej sydpå for at søge efter den. 

Læs mere om dine muligheder

Hør Jeanne og Christians historie

I 15 år har Nykredit hjulpet danskere, svenskere og nordmænd med at finansiere deres drømmebolig i Frankrig og Spanien. Vi har bl.a. hjulpet parret Jeanne og Christian i jagten på deres drømmebolig på Mallorca. Her stod vi til rådighed og besvarede parrets spørgsmål, der opstod undervejs i deres købsproces.

Se video om Jeanne og Christians forløb