Boligkøb i Frankrig

At købe og låne til bolig i Frankrig er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Gør din franske boligdrøm til virkelighed

Nykredit tilbyder lån til boliger i Frankrig, primært beliggende langs den franske middelhavskyst. Vi har et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din franske boligdrøm.

Ring til os på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Ja tak, kontakt mig

Hvad koster det?

Start din udenlandske boligdrøm med at lave en vejledende beregning på, hvad det vil koste dig at finansiere en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.
Beregn hvad det koster

Låneprocessens faser

Vi har stor erfaring med de processer, der gælder på boligmarkederne i Frankrig og Spanien. Læs om låneprocesserne for henholdsvis køb og friværdibelåning i udlandet.

Læs om boligkøbsprocessen

Kontakt vores rådgivere

Ønsker du at købe bolig i Frankrig, får du rådgivning fra vores internationale kontor i København, hvor vi har stor erfaring med boligkøb i udlandet. Du bliver forberedt på købet hjemmefra, så det økonomiske er på plads, når du ankommer til Frankrig. På den måde kan vi bedre tage højde for din samlede økonomi og sikre, at din formue bruges rigtigt. 

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig ved den franske Riviera eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Frankrig. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.