Bolig i udlandet

Boligkøb i Frankrig

Få en tryg bolighandel i Frankrig med dansk realkredit.

Gør din franske boligdrøm til virkelighed.

Få en nem og tryg bolighandel i Frankrig. Vores danske rådgivere har et indgående kendskab til det franske boligmarked, og vi hjælper dig igennem dit boligkøb. Mød os på vores danske kontor, hvor vi trækker på vores store netværk af lokale ejendomsmæglere, advokater og rådgivere, der alle er med til at sikre, at du kan komme i mål med din franske boligdrøm.

Vi tilbyder lån til boliger i Frankrig, primært langs den franske middelhavskyst.

Ring til os på +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Låneprocessen trin for trin

Få det fulde overblik over processen, når du skal købe bolig i Frankrig eller Spanien. Se, hvordan det foregår trin for trin, uanset om du skal købe nyt eller låne i friværdien i din udenlandske bolig.

Få den rette rådgivning

Dit boligkøb i Frankrig bliver meget lettere, når du er forberedt hjemmefra. Få rådgivning fra vores internationale kontor i København, hvor vi har stor erfaring med boligkøb i Frankrig. Vi sørger for, at det økonomiske er på plads, når du ankommer til Frankrig.

Nyheder fra Frankrig

Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Bolig i udlandet? Husk at selvangive senest 1. juli 2024

Ejer du en bolig i Frankrig eller Spanien, skal du huske at selvangive det på www.skat.dk senest 1. juli. Du skal særligt være opmærksom på at huske rentefradraget og undgå at betale for meget i ejendomsværdiskat.
Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Frankrig: Nye regler for udlejning via Airbnb

Udlejer du via Airbnb i Frankrig? Eller overvejer du at gøre det? Så er det relevant for dig at vide, at der i januar i år blev vedtaget nye regler for området
Artikel International Frankrig
4. april, 2024

Dobbeltbeskatningsoverenskomst med Frankrig – er trådt i kraft

Efter 15 år har Danmark endelig fået en ny dobbeltbeskatningsoverenskomst (DBO) med Frankrig.