Boligkøb i Frankrig

Få en tryg bolighandel i Frankrig med dansk realkredit.

Nice, Frankrig

Gør din franske boligdrøm til virkelighed

Få en nem og tryg bolighandel i Frankrig. Vores danske rådgivere har et indgående kendskab til det franske boligmarked, og vi hjælper dig igennem dit boligkøb. Mød os på vores danske kontor, hvor vi trækker på vores store netværk af lokale ejendomsmæglere, advokater og rådgivere, der alle er med til at sikre, at du kan komme i mål med din franske boligdrøm.

Vi tilbyder lån til boliger i Frankrig, primært langs den franske middelhavskyst.

Ring til os på +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Låneprocessen trin for trin

Få det fulde overblik over processen, når du skal købe bolig i Frankrig eller Spanien. Se, hvordan det foregår trin for trin, uanset om du skal købe nyt eller låne i friværdien i din udenlandske bolig.

Par til møde med rådgiver

Få den rette rådgivning

Dit boligkøb i Frankrig bliver meget lettere, når du er forberedt hjemmefra. Få rådgivning fra vores internationale kontor i København, hvor vi har stor erfaring med boligkøb i Frankrig. Vi sørger for, at det økonomiske er på plads, når du ankommer til Frankrig

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig ved den franske Riviera, vil du vide, hvor meget du kan købe for, eller låne i friværdien i din franske bolig? Download låneansøgningen, og følg vejledningen.