Klimasikring

Skal du klimasikre dit hjem?

Vådere og mere ekstremt vejr stiller nye krav til dit hjem, hvis det skal holde sig sundt – og holde dig tør. Skal du i gang med at klimasikre din bolig, hjælper vi dig godt på vej med attraktive låne- og opsparingsmuligheder. Sådan skal det nemlig være i en foreningsejet bank.

Billigt lån til at klimasikre dit hjem

Skal du have etableret et omfangsdræn eller andet, der kan gøre dit hus og din have mere robust over for ekstremt vejr, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Hos os kan du få et billigt lån til klimasikring af dit hjem, hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os. Du kan se alle de godkendte forbedringer, du kan finansiere med lånet, her: Læs mere om lån til klimasikring

Attraktiv opsparing med bonusrente

Er du i gang med at spare op til at klimasikre din bolig – eller overvejer du at gøre det, så kan vi tilbyde dig en meget fordelagtig opsparingsform. Du kan nemlig både få en årlig, variabel rente på 2,25% og en årlig, variabel rentebonus2,25% oven i, hvis du bruger din opsparing på formål, der er godkendt som klimasikring. Opsparingen er fleksibel, så du kan sætte ind og hæve, lige som det passer dig – og uden at det koster dig noget.

Hvad kan du låne og spare op til?

Hvis du ønsker at låne eller spare op til at klimasikre dit hjem, tilbyder vi dig, der har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os, nogle meget fordelagtige vilkår. Her kan du se, hvilke typer af klimasikring, der er omfattet af de attraktive vilkår. 

Se listen med godkendt klimasikring
  • Installation af faskiner, inkl. nedsivningstest
  • Etablering og renovering af pumper, pumpeanlæg og pumpebrønd
  • Dykpumper
  • Grundvandspumper
  • Pumpebrønde Kombination af højvandslukke og pumpebrønd
  • Etablering og renovering af kloakker inkl. kloakseparering, men ekskl. almindelig vedligehold af eksisterende kloakker, der ikke giver yderligere klimasikring 
  • Højvandslukke/tilbageløbsstop 
  • Omfangsdræn 
  • Nedsivningsanlæg

Der kan gælde visse betingelser/begrænsninger til ovenstående klimasikringer. Kontakt din rådgiver eller ring til kundeservice på 70 10 90 00 for at høre nærmere.

Se, hvad du selv kan gøre

Tag i regnvejr

Før du giver dig i kast med dyre projekter, der skal sikre dit hus mod vådere vejr, så husk, at du også selv kan gøre noget for at beskytte dit hjem. Det finder du inspiration til i denne artikel Husejer: Sådan minimerer du risikoen for vandskader og oversvømmelser (nykredit.dk) 

Sådan kan du blive forsikret

I Nykredit arbejder vi sammen med Privatsikring, der kan give dig et godt tilbud på en husforsikring. De kan rådgive dig om dit evt. behov for yderligere dækninger, der sikrer dig endnu bedre, hvis uheldet er udeDet er nemt at booke et møde med Privatsikring – og vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan.

Fleksibel opsparing og lån med flere muligheder

Lånet kan både bruges til klimasikring og energiforbedringer. Du kan også få bonusrente, hvis du bruger opsparingen til energiforbedringer af din bolig eller køb af elbil. Se listen over godkendte energirenoveringer