Sådan kan du få bedre råd i hverdagen

Har du brug for et overblik over, hvilke udgifter du kan reducere – eller måske helt skære væk? Så se nærmere på denne temaside, hvor du både finder en spareguide, kan se et webinar om energiforbedringer og læse om dine muligheder for økonomisk hjælp her og nu.

Spareguide

Få inspiration til, hvordan du sparer på dine faste udgifter og får bedre råd i hverdagen. Se, hvordan du kan spare på alt fra abonnementer og aftaler til lån og leverpostej.

Webinar om energirenovering

En vifte af muligheder

Har du brug for hjælp til at betale de stigende el- og varmeregninger? Eller har du brug for råd til en mere langsigtet løsning? Som kunde i Nykredit har du adgang til en vifte af muligheder – uanset din tidshorisont.

Fyr dit fyr med et Grønt BoligLån

Nu er det blevet endnu billigere at udskifte olie- og gasfyr med varmepumpe eller fjernvarme. Regeringen og landets pengeinstitutter har indgået aftalen Fyr dit fyr, som fjerner oprettelsesgebyrer og tingslysningsafgift på lån til udskiftningen.

En særlig kredit til en særlig situation

Når din økonomi er ekstra hårdt presset, kan du søge om at få ekstra likviditet i en periode. SærligKredit er en kassekredit på favorable vilkår til dig, der har din boligfinansiering og din daglige økonomi hos os.

Vi er lige her

Overvejer du, hvordan du kan reducere energiregningerne? Så tag en snak med os om dine muligheder – både dem, der gør en forskel nu og her, og dem, du får glæde af i mange år.

Bliv inspireret

Prøv Energiberegneren og se din boligs grønne potentiale

Hvad kan du spare ved at skifte varmekilde eller isolere dit hus? Og hvad betyder det for miljøet. Prøv Energiberegneren og få svaret med det samme.

Drop gasfyret, og få 10.000 kr. i tilskud

Som Nykredit-kunde med realkreditlån i Totalkredit kan du få et tilskud, hvis du står overfor at skulle skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe.

Bestil et Energitjek af din bolig

Med et Energitjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.