Sådan kan du få bedre råd i hverdagen

Priserne stiger, og hverdagen er blevet dyrere. Det kan mærkes i de fleste hjem. Har du brug for et overblik over, hvilke udgifter du kan reducere – eller måske helt skære væk? Så se nærmere på denne temaside, hvor du både finder en spareguide, kan se højaktuelt webinar om boligmarkedet og de generelle økonomiske tendenser, læse om dine muligheder for økonomisk hjælp og desuden se cheføkonom Palle Sørensens forventninger til de kommende måneder.

Spareguide

Få inspiration til, hvordan du sparer på dine faste udgifter og får bedre råd i hverdagen. Se, hvordan du kan spare på alt fra abonnementer og aftaler til lån og leverpostej.

Læs mere

En særlig kredit til en særlig situation

Er din økonomi også ekstra hårdt presset pga. de stigende regninger på bl.a. el og varme? Så kan du i øjeblikket søge om at få ekstra likviditet i en periode. SærligKredit er en kassekredit på favorable vilkår til dig, der har din boligfinansiering og din daglige økonomi hos os. 

Læs mere om SærligKredit

Webinar om boligmarkedet, stigende renter og energipriser

En vifte af muligheder

Har du brug for hjælp til at betale de stigende el- og varmeregninger? Eller har du brug for råd til en mere langsigtet løsning? Som kunde i Nykredit har du adgang til en vifte af muligheder – uanset din tidshorisont.

Læs mere

Ekspertens forventninger til fremtiden

Hvad kan du som boligejer forvente, der sker med energipriserne og forsyningssituationen de kommende måneder? Det giver Nykredits cheføkonom, Palle Sørensen, sit bud på her.

Læs mere

Vi er lige her

Har du brug for at tale med os om hjælp til betaling af stigende energiregninger? Overvejer du, hvordan du kan reducere varmeregningerne? Så tag en snak med os om dine muligheder – både dem, der gør en forskel nu og her, og dem, du får glæde af i mange år.

Bliv inspireret

Prøv Energiberegneren og se din boligs grønne potentiale

Hvad kan du spare ved at skifte varmekilde eller isolere dit hus? Og hvad betyder det for miljøet. Prøv Energiberegneren og få svaret med det samme.
Prøv Energiberegneren

Drop gasfyret, og få 10.000 kr. i tilskud

Som Nykredit-kunde med realkreditlån i Totalkredit kan du få et tilskud, hvis du står overfor at skulle skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe.

Læs mere om tilskuddet

Bestil et EnergiTjek af din bolig

Med et EnergiTjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Bestil et EnergiTjek

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.
Få et Grønt BoligLån