*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Bolig | 3 min

Fyr dit fyr med et Grønt BoligLån

I Nykredit bakker vi op om den grønne omstilling. Derfor er vi også glade for, at regeringen og landets pengeinstitutter har indgået aftalen Fyr dit fyr, som fjerner oprettelsesgebyrer og tingslysningsafgift på lån til udskiftning af olie- og gasfyr med varmepumpe eller fjernvarme.

Nykredit

I Nykredit ønsker vi at gøre det billigere for dig som kunde at bo grønnere. Derfor har vi siden 2020 tilbudt et attraktivt Grønt BoligLån til fx energirenovering i boligen og varmepumpe. På den måde sparer du nemlig på udgifterne til energi samtidig med, at du mindsker udledningen af CO2.

Med tiltaget Fyr dit fyr bliver det endnu billigere for dig at låne til en luft til vand-varmepumpe eller fjernvarme, fordi du nu også slipper for at betale den statslige tinglysningsafgift, der kan være i forbindelse med, at du optager et lån.

Som erhvervskunde kan du også få glæde af Fyr dit fyr-tiltaget. Læs mere her: Fyr dit fyr - erhvervskunder

Uden afgift hvis du dropper dit gas– eller oliefyr

I praksis betyder det, at du som kunde i Nykredit kan optage et Grønt BoligLån på meget attraktive vilkår til at finansiere udskiftningen af dit gas- eller oliefyr med fx en varmepumpe – og nu oven i købet kan undgå at betale for tinglysning af dit lån. Du kan optage et Grønt BoligLån på meget attraktive vilkår, hvis du har samlet din økonomi og din boligfinansiering hos os.

Undersøg dine muligheder

Før du optager et Grønt BoligLån, er det en god ide at undersøge, om det bedre kan betale sig for dig at finansiere udskiftningen af varmekilde med et realkreditlån. Du skal også huske, at du kan søge om at få et tilskud på 10.000 kr. til at udskifte olie- eller gasfyret hos Totalkredit, hvis du har et Totalkreditlån.

Kan det betale sig for dig at udskifte din varmekilde? Indtast din adresse i vores varmekildeberegner og få en vejledende beregning.

Trygt og nemt fra fyr til pumpe

Det kan godt være en uoverskuelig proces at skifte fra gas- eller oliefyr til en varmepumpe. Også selvom finansieringen er attraktiv. Men er du kunde i Nykredit, er der nu hjælp at hente.  Vi samarbejder nemlig med Totalkredit, der har indgået et samarbejde med energiselskabet NRGi, hvor du kan få hjælp hele vejen gennem skiftet fra gas- eller oliefyr til varmepumpe. Læs om samarbejdet med NRGi

Få overblik over vores varmepumpeaftaler, hvor OK tilbyder en særlig rabat på varmepumper til Nykredit-kunder.

Hør mere om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at udskifte dit olie- eller gasfyr? Eller måske få en varmepumpe? Kontakt din rådgiver i netbanken eller ring på 70 10 90 00. Du kan også udfylde denne formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Boligmarkedet puster ud: Vi er gennem de største prisfald

Gode råd til dig, der drømmer om at købe sommerhus trods uroligt marked

Nykredit hæver renten på indlån og sikrer attraktive opsparingsmuligheder til bolig og den grønne omstilling