Boligkøbsramme

Kvinde på Glyptoteket

En god start på din boligsøgning er at finde ud af, hvor meget du kan købe bolig for.

Med en Boligkøbsramme får du en vejledende beregning, så du er sikker på, hvor meget du maksimalt kan købe bolig for, inden du starter din boligsøgning. Du kan få en vejledende beregning på forskellige ejendomstyper, hvis du fx både er interesseret i ejerlejlighed og hus.

Boligkøbsrammen beregnes ud fra din husstands behov, indkomst, udgifter og formue og tager udgangspunkt i estimerede forbrugsudgifter (vand, varme, el, forsikring, renovation mv.). Det betyder, at Nykredit skal udarbejde en generel godkendelse af dig som låntager, når du har fundet en specifik bolig. På den måde sikrer du altid, at din økonomi hænger sammen, inden du køber boligen. 

Få en boligkøbsramme

En Boligkøbsramme starter med et møde, hvor vi kigger på dine muligheder. Kontakt os og aftal et møde, så er du ét skridt foran, når den rigtige bolig viser sig.

Økonomi med bolig

Et boligkøb og det at eje sin bolig, har stor indflydelse på dine månedelige udgifter. Men nogle af disse udgifter kan også betegnes, som en opsparing.

Kom godt videre

Lav en beregning

Prøv vores beregner og se, hvor meget du kan købe bolig for. Du får svaret med det samme.

Guide til boligkøbets faser

Der er flere faser i et boligkøb - fra de første indledende tanker om, hvor du gerne vil bo, og hvad boligen må koste, til du får nøglerne til dit nye hjem.

Køb et sommerhus

Når de første solstråler titter frem i foråret, og vejret bliver lunere, begynder mange at drømme om sommerhus og om fredfyldte dage med familien i sommerlandet.