Boligkøb

Boligkøbsramme

En god start på din boligsøgning er at finde ud af, hvor meget du kan købe for, allerede før du forelsker dig i en bolig

Sammen udarbejder vi en vejledende beregning – det kalder vi en Boligkøbsramme – så du har en ide om, hvor meget du maksimalt kan købe bolig for.

Boligkøbsrammen beregnes ud fra din husstands behov, indkomst, udgifter og formue og tager udgangspunkt i forventede forbrugsudgifter (vand, varme, el, forsikring, renovation mv.). Det betyder, at når du har fundet en specifik bolig, skal der udarbejdes en helt konkret beregning og en endelig godkendelse af dig som låntager. På den måde sikrer du altid, at din økonomi hænger sammen, inden du køber boligen. 

Sådan får du en boligkøbsramme

En Boligkøbsramme begynder med et møde, hvor vi kigger på dine muligheder. Kontakt os, og aftal et møde, så er du ét skridt foran, når den rigtige bolig viser sig.

Økonomi som boligejer

Et boligkøb og det at eje sin bolig har stor indflydelse på dine månedlige udgifter. Men nogle af disse udgifter kan også ses som en opsparing.

Kom godt videre

Guide til boligkøbets faser

Der er flere faser i et boligkøb - fra de første indledende tanker om, hvor du gerne vil bo, og hvad boligen må koste, til du får nøglerne til dit nye hjem.

Køb et sommerhus

Når de første solstråler titter frem i foråret, og vejret bliver lunere, begynder mange at drømme om sommerhus og om fredfyldte dage med familien i sommerlandet.