Boligkøb i Spanien

At købe bolig i Spanien er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Vi kender det spanske boligmarked

Nykredit tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca. Vi har repræsentationskontorer i Palma og Marbella og har et omfattende kendskab til det spanske boligmarked.

Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt.

Skal vi tage en snak om bolig i Spanien?

Gennem 15 år har vi været til stede i Spanien og lang erfaring med det spanske marked og låneprocessen - så om du kun har gjort dig de første tanker eller allerede har en konkret bolig i tankerne, er vi klar til at hjælpe dig videre i processen. Ring på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Regn på lån

 

Tast dine oplysniner og beregn, hvad det vil koste at låne til køb af en ny bolig eller låne i friværdien i din spanske bolig.

Beregn

Få gode råd fra en boligejer i Spanien

Er du på boligjagt i Spanien, kan du drage stor nytte af Flemming Fogtmanns erfaringer. I januar måned overtog Flemming og hans kone Bente deres feriebolig i Marbella efter et forløb på under 4 måneder. Grundig forberedelse, en kritisk tilgang og et godt økonomisk overblik var nøgleredskaberne.

Læs mere og få gode råd til boligkøb i Spanien

Vilkår for lån i Spanien

Nykredit International tilbyder obligationslån i euro, der afvikles som annuiteter med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. 

Lånet er baseret på de obligationer, der omsættes på Københavns Fondsbørs, og som kendes fra realkreditlån i Danmark. 

Ejendomshandel i Spanien
Køb af ny bolig Lån op til 70% af ejendomsværdien. Kunder som vælger at placere en større del af deres engagement i Nykredit kan få op til 80%.
Friværdibelåning og omlægning Lån op til 60% af ejendomsværdien.
Minimumlån 100.000 EUR, uden for Nýkredits primære låneområde er minimumslånestørrelsen 500.000 EUR.
Løbetid Op til 30 år.

Læs mere om lån til bolig i udlandet.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig i Spanien eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Spanien. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.

Boligprisudviklingen i Spanien

Læs om den aktuelle prisudvikling på boligmarkedet i Spanien. Derudover, kan du også læse om vores forventninger til udviklingen på det spanske marked.

Se boligprisudviklingen