Forsikringer, der passer til dit liv

Når du samler bank og forsikring gennem os, får du bedre overblik over din økonomi – og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker. Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan, så du kan få nogle af markedets bedste forsikringer.

Se dine muligheder her

Se hvordan du skifter bank

Det kan virke uoverskueligt at skifte bank. Derfor har vi samlet gode råd og vejledning om at skifte bank, så det bliver lettere for dig at komme i gang.

Få Nykredit som din bank

Dine foreningsfordele i Nykredit

Som privatkunde i Nykredit er du en del af noget større. Nykredit er nemlig ejet af foreningen Forenet Kredit, som vores kunder er med i. Derfor kan du få adgang til særlige foreningsfordele, og jo mere af din økonomi du samler hos os, des flere fordele kan du få.

Se alle foreningsfordele

Nykredit er partner ved OL i Tokyo

Nykredit støtter de danske OL-atleters vej mod Tokyo 2020. Det gør vi, fordi vi er vilde med foreningslivet, hvor atleterne kommer fra. Vi er vilde med det, en forening kan gøre: Nemlig at være en stærk støtte i ryggen og en kraft, der sikrer de fælles interesser. Kom så Danmark!

Besøg vores OL-side

Hvad sker der i dit liv?

Sker der noget helt andet i dit liv? Find inspiration og råd her.

Negativ rente

Er du privatkunde og har over 100.000 kr. stående på tværs af udvalgte indlånskonti, skal du være opmærksom på, at vi fra 1. juli 2021 justerer beløbsgrænserne for negativ rente. Er du erhvervskunde, skal du være opmærksom på, at vi justerer renten.

Læs mere her