Boligkøb i Frankrig

At købe og låne til bolig i Frankrig er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Gør din franske boligdrøm til virkelighed

Nykredit tilbyder lån til boliger i Frankrig, primært beliggende langs den franske middelhavskyst. Gennem 15 år har Nykredit været til stede i Frankrig og har derfor indgående kendskab til det franske marked. Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din franske boligdrøm.

Ring til os på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig. Du kan også ringe direkte til vores kontor i Cannes på +33 493 39 10 10

Jeg vil gerne høre mere

Mød vores rådgivere

Nykredit har været repræsenteret i Frankrig siden sommeren 2003 og vi har i dag et stærkt hold af dygtige medarbejdere på kontoret i Cannes. Vi yder lån til boliger langs den franske middelhavskyst. Da vi har fokus på at komme hele vejen rundt om din økonomi, tilbyder vi både vejledning om finansiering af boligen, samt formidling af investeringsrådgivning.

Nykredit i København

Vilkår for lån i Frankrig

Nykredit International tilbyder obligationslån i euro, der afvikles som annuiteter med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. 

Lånet er baseret på de obligationer, der omsættes på Københavns Fondsbørs, og som kendes fra realkreditlån i Danmark. 

Køb af ny bolig Lån op til 80% af ejendommens værdi.
Friværdibelåning Lån op til 80% af ejendommens værdi.
Minimumlån 100.000 EUR, uden for Nykredits primære låneområder er minimumslånestørrelsen 500.000 EUR.
Løbetid Op til 30 års løbetid.

Læs mere om lån til bolig i udlandet.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig ved den franske Riviera eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Frankrig. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.