Boligkøb i Spanien

At købe og låne til bolig i Spanien er et stort skridt - hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning.

Gør din spanske boligdrøm til virkelighed

Nykredit tilbyder lån til boliger i Spaniens byzoner langs middelhavskysten, op til 15 km. ind i landet samt på Mallorca. Vi har repræsentationskontorer i Palma og Marbella og har et omfattende kendskab til det spanske boligmarked. Vi har opbygget et bredt netværk af ejendomsmæglere, advokater og lokale rådgivere, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din spanske boligdrøm.

Ring på telefon +45 44 55 15 35 mandag til fredag klokken 9-16 GMT+1 eller send dine kontaktinformationer - så ringer vi, når det passer dig.

Jeg vil gerne kontaktes

Spansk drømmehus blev købt med dansk realkredit

Det var drømmen om det helt rigtige hus på Mallorca, der satte tankerne i gang hos Jeanne og Christian. Nu er dansk regn og gråvejr byttet ud med spansk sol og udsigt til appelsintræer. Og drømmehuset – det blev købt med et dansk realkreditlån.

Læs om Jeanne og Christians boligkøb

Gode råd fra en boligejer i Spanien

Er du på boligjagt i Spanien, kan du drage stor nytte af Flemming Fogtmanns erfaringer. I januar måned overtog Flemming og hans kone Bente deres feriebolig i Marbella efter et forløb på under 4 måneder. Grundig forberedelse, en kritisk tilgang og et godt økonomisk overblik var nøgleredskaberne.

Få gode råd til boligkøb i Spanien

Vilkår for lån i Spanien

Nykredit International tilbyder obligationslån i euro, der afvikles som annuiteter med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. 

Lånet er baseret på de obligationer, der omsættes på Københavns Fondsbørs, og som kendes fra realkreditlån i Danmark. 

Ejendomshandel i Spanien
Køb af ny bolig Lån op til 70% af ejendomsværdien. Kunder som vælger at placere en større del af deres engagement i Nykredit kan få op til 80%.
Friværdibelåning og omlægning Lån op til 60% af ejendomsværdien.
Minimumlån 100.000 EUR, uden for Nýkredits primære låneområde er minimumslånestørrelsen 500.000 EUR.
Løbetid Op til 30 år.

Læs mere om lån til bolig i udlandet.

Hent en låneansøgning

Har du fundet din drømmebolig i Spanien eller vil du vide, hvor meget du kan købe for? Download og udfyld en låneansøgning til boligkøb eller friværdibelåning i Spanien. Send den til Nykredit International som det fremgår af ansøgningen, så kontakter vi dig.