Nye tider

Både små og store ændringer i dit liv kan påvirke din økonomi. Læs mere om forskellige situationer, og få inspiration til, hvordan du kan få økonomisk tryghed i hverdagen.

Nye tider

Jeg skal købe bolig

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt i de flestes liv. I Nykredit er vi eksperter i boligrådgivning og finansiering, og du kan finde gode råd om bolig lige her.

Vi skal flytte sammen

Når en bliver til flere, og I sammen skal have en hverdag til at hænge sammen, opstår der nye økonomiske muligheder og udfordringer.

Jeg skal giftes

Flot slotsbryllup, romantisk havefest eller stor reception? Uanset hvilket bryllup du ønsker dig, bør du starte med at se på økonomien i det. Få de gode råd her.

Jeg skal være forælder

Dit liv forandrer sig, når der kommer en lille ny i familien. Og det gør din økonomi også. Samtidig får du måske behov for mere plads i din bolig eller en spirende drøm om hus og have.

Jeg ejer min egen virksomhed

På vores erhversside finder du brugbar viden, der kan være med til at udvikle din virksomhed. Husk, at du hos os har mulighed for at samle både din private og virksomhedens økonomi, så du får et godt økonomisk overblik.