Mand hjælper en anden mand op på toppen af mønter

Når nye behov opstår

Skal du købe din første bolig, står du i skilsmisse, er på vej på pension, flytter børnene hjemmefra eller har familien vokseværk? Nye tider kræver overblik. Vi giver gode råd og guider dig, når livet stiller nye krav til din bolig og økonomi.

Nye tider

Jeg skal købe bolig

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt i de flestes liv. I Nykredit er vi eksperter i boligrådgivning og finansiering, og du kan finde gode råd om bolig lige her.

Vi skal flytte sammen

Når en bliver til flere, og I sammen skal have en hverdag til at hænge sammen, opstår der nye økonomiske muligheder og udfordringer.

Jeg skal giftes

Flot slotsbryllup, romantisk havefest eller stor reception? Uanset hvilket bryllup du ønsker dig, bør du starte med at se på økonomien i det. Få de gode råd her.

Jeg skal være forælder

Dit liv forandrer sig, når der kommer en lille ny i familien. Og det gør din økonomi også. Samtidig får du måske behov for mere plads i din bolig eller en spirende drøm om hus og have.

Jeg ejer min egen virksomhed

På vores erhversside finder du brugbar viden, der kan være med til at udvikle din virksomhed. Husk, at du hos os har mulighed for at samle både din private og virksomhedens økonomi, så du får et godt økonomisk overblik.

Ung

Magnus på SU: Sådan får jeg økonomien til at hænge sammen

Madkonto, budgetkonto, opsparingskonto og privatkonto. Der er styr på økonomien hos den 23-årige Magnus Bendix Jensen. Han er udeboende studerende, der bor på kollegie på Frederiksberg, har et studiejob – og så har han en forkærlighed for budgetter. Se hans tre gode råd til dig, der netop er flyttet hjemmefra på SU.

Midt i livet

Sammenbragt familie

Dine, mine og vores børn. Sammenbragte familier kan være en økonomisk udfordring, når nye familiemønstre skal fungere.

Du skal finansiere et forældrekøb

Når børnene når alderen, hvor de skal til at flytte hjemmefra, er der flere ting, man bør overveje som forældre. Blandt andet kan forældrekøb være en mulighed.

Jeg flytter til udlandet

At flytte til udlandet er en stor beslutning – om det er for en kort eller længerevarende periode, er der flere forhold, du skal have styr på, når du tager teltpælene op og rykker uden for Danmarks grænser.

Pension

Jeg skal på pension

Hvilket liv drømmer du om at leve, når du går på pension? Og ved du, om økonomien rækker? Få gode råd til, hvordan du får råd til det liv, du ønsker, når du stopper med at arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.

Svære tider

Arv og testamente

Har du tænkt på, hvordan din arv skal fordeles og hvordan du kan optimere den, så dine nærmeste får det største økonomiske udbytte?

Skilsmisse: Sådan får du overblikket tilbage

En skilsmisse gør ondt, og du bliver tvunget til at tage stilling til økonomi, bolig og juridiske forhold på et tidspunkt i dit liv, hvor det kan være svært at overskue det hele. Se, hvordan du kan skabe overblik over din nye økonomiske situation.

Bobehandling: Vi står klar til at hjælpe

Vi ved, at det kan være en svær tid, du går igennem, når du mister en, der står dig nær. Derfor står vi klar til at hjælpe og guide dig før, under og efter behandlingen af dødsboet.