Svære tider

Når livet slår knuder, skal du både forholde dig til din nye situation men også til en ny økonomi. Se, hvordan du får overblik over din økonomi, hvis du fx mister dit arbejde, bliver skilt eller skal tage stilling til, hvem der skal arve.

Svære tider

Skilsmisse: Sådan får du overblikket tilbage

En skilsmisse gør ondt, og du bliver tvunget til at tage stilling til økonomi, bolig og juridiske forhold på et tidspunkt i dit liv, hvor det kan være svært at overskue det hele. Se, hvordan du kan skabe overblik over din nye økonomiske situation.
Læs mere om skilsmisse

Bobehandling: Vi står klar til at hjælpe

Vi ved, at det kan være en svær tid, du går igennem, når du mister en, der står dig nær. Derfor står vi klar til at hjælpe og guide dig før, under og efter behandlingen af dødsboet.

Læs mere om bobehandling

Arv og testamente

Har du tænkt på, hvordan din arv skal fordeles og hvordan du kan optimere den, så dine nærmeste får det største økonomiske udbytte?
Læs mere om arv og testamente

Sådan undgår du arvestridigheder

Arv kan splitte ellers velfungerende familier ad. Til gengæld er der meget, man selv kan gøre for at undgå at ende i stridigheder.
Læs mere om at undgå arvestridigheder

Arveregler i sammenbragte familier

Familier kan se ud på mange måder og i dag består flere moderne familier af sammenbragte børn. Det kan gøre det svært at finde hoved og hale i arveregler for dine, mine og vores børn.
Læs mere om arveregler

Sådan undgår du økonomisk kaos, hvis sygdommen rammer

Det gælder om på forhånd at beslutte, hvem der skal tage over, hvis du en dag bliver alvorligt syg. Ellers skal dine pårørende afvente en tung værgemålsproces, hvor de ikke har mulighed for at handle, mens den står på.
Få gode råd om fremtidsfuldmagt

Sådan påvirker arv din SU

Josephine mistede sin far da hun var 20 år og studerende, og den uventede arv fik store konsekvenser for hendes økonomi. Mere end to år efter farens død fik hun pludselig et tilbagebetalingskrav fra SU på 22.000 kr.
Læs mere om arv og SU